Transformer Prime kommer om få uger – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on oktober 4th, 2016 | by admin

0

Transformer Prime kommer om få uger

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

En af de mest ventede tablets i øjeblikket, hvis man da lige ser bort fra iPad 3, der ligger et godt stykke ude i fremtiden er Transformer Prime, der kommer fra Asus.

I sidste uge blev der åbnet for forudbestillingerne i USA, og nu er der også kommet en dato for releasen, og denne er blevet fastsat til den 12. december.

Grunden til at den er ventet med spænding er, at det er den første quad-core tablet der kommer i handlen, og der er mange der spændt venter på at se, hvor hurtig den egentlig er.

Den hedder Transformers fordi der kan købes en tastatur der er tilpasset til den, så den reelt bliver en bærbar i højere grad end hvad vi tidligere har set.

Den kommer med en 1,3 GHz quad-core Tegra 3 processor, Android 3,2 Honeycomb hvilket vil kunne opdateres til 4.0 Ice Cream Sandwich. Den har en 10.1 tommer stor skræm, 1GB ram, et 8 megapixel kamera og kommer i en 32 eller 64Gb udgave. Desuden understøtter den SD kort, hvis man har brug for mere plads.

32GB udgaven koster den nette sum af 500 dollars, mens man skal give 100 dollars mere, hvis man vil have udgaven med 64GB.

Det vides desværre endnu ikke hvornår den vil kunne købes her i landet.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑