Siri er håbløs uden for USA? – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on oktober 3rd, 2014 | by admin

0

Siri er håbløs uden for USA?

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Da Apple lancerede deres iPhone 4S, var en af de helt store samtaleemner udover den kraftigere processor og det bedre kamera, den indbyggede personlige assistent Siri. Der er baseret på en applikation af samme navn.

Der er siden blevet skrevet side op og side ned, om de mange fede ting ved Siri, om alt hvad man kan spørge dem om, og alle de sjove svar den kan komme med.

Der er bare lige en ting, som Apple ikke har snakket så højt om, men som alligevel nok ikke kommer som den helt store overraskelse for særlig mange. Siri er nemlig ikke meget bevendt når man bevæger sig udenfor de  amerikanske grænser, og eksempelvis tager den med til Europa.

Apple har da heller ikke som sådan lagt skjul på, at den version der er ude nu er en form for betaversion, der primært er funktionsdygtig i USA, men de har ikke gjort meget for at vise det i deres kommunikation.

Hvis man prøver at spørge Siri om klokken på disse breddegrader, vil man ganske enkelt få det svar, at den kun fungerer i USA, hvilket dybest set gør den komplet ubrugelig i USA – i hvert fald på nuværende tidspunk.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑