Elektronik samsung-1666557_1920

Published on oktober 11th, 2016 | by admin

0

Samsung: Stop med at bruge Galaxy Note 7

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Følger man lidt med i, hvad der rører sig i mobilverdenen, så vil man vide, at Samsung har været i strid modvind de seneste par uger. Det sker, efter mobilgiganten har sat produktionen af Galaxy Note 7 i bero grundet en fejl i batteriet, der medvirker, at telefonen kan bryde i brand. Produktionen blev sidenhen igangsat igen, men nu viser det sig, at der atter er problemer med batteriet.

Samsung beder alle, der har erhvervet sig den nye mobiltelefon, der ellers blev spået til at blive et nyt flagskib for den koreanske mobilproducent. Det sker, efter det kom frem, at der er problemer i batteriet på de modeller, som virksomheden ellers havde formodet, var sikre.

Læs også: SAS forbyder brug af Samsung Galaxy Note 7

Stop med at bruge telefonen

Hvis du er en af de ‘heldige’, der nåede at få fingrene i den nye model, så lyder udmeldingen fra Samsung altså, at du nu skal stoppe med at bruge din telefon. Begrundelsen herfor lyder, at forbrugernes sikkerhed er den største prioritet på nuværende tidspunkt.

Alle butikker, der forhandler telefonen, er ligeledes blevet bedt om at stoppe med at sælge den. Samsung har ellers haft gang i en større proces, hvor op til 2,5 millioner telefoner er blevet erstattet, da der var risiko for, at de kunne bryde i brand. Det viser sig dog nu, at det også gælder de nye modeller — og derfor er produktionen indtil videre sat i bero, imens forhandlere og forbrugere er blevet bedt om at stoppe med at forhandle og forbruge telefonen.

For nylig blev et passagerne på et fly nødt til at blive evakueret, da en af de omtalte Note 7-telefoner brød i brand under turen. Noget kunne derfor tyde på, at det er en god idé at kigge efter en ny telefon, hvis man ligger inde med en Samsung Galaxy Note 7. Find de bedste priser og tilbud på mobiltelefoner uden abonnement.

Dyr affære for Samsung

Det er ikke billigt at indstille produktionen på en telefon. Især ikke, når der er tale om op mod 2,5 millioner telefoner, der desuden skal erstattes. Det vurderes, at det har kostet Samsung over 30 milliarder kroner indtil videre — uden at se på det faktum, at det kan have stor indflydelse på det fremtidige salg af Samsung-telefoner.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑