Samsung dropper bærbare computere? – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on oktober 4th, 2016 | by admin

0

Samsung dropper bærbare computere?

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der var en gang hvor det var en aldeles lukrativ forretning at producere bærbare computere. Men det var også inden de kunne købes i alverdens lavprisvarehuse og kostede fra et par tusinde kroner.

Det har betydet, at mange af producenterne har lidt tab, og der er også flere der har valgt at droppe produktionen, og en af dem kan muligvis snart være koreanske Samsung.

Samsung har ikke produceret bærbare computere særlig længe i forhold til mange af konkurrenterne, men allerede nu dropper de altså angiveligt at trække sig ud af markedet, og koncentrere sig om andre ting.

Generelt har Samsung lavet laptops i den dyrere og mere eksklusive ende, og det har været svært for dem, at opnå de ønskede økonomiske resultater.

Ikke overraskende så har Samsung planer om at fokusere på ultraportable products på 11,6 og 12 tommer, hvilket dækker også nogle nye tablets lignende bærbare computere. Derudover vil de angiveligt også fokusere endnu mere på deres tablets, der er en langt bedre forretning end de mere traditionelle computere i øjeblikket.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑