Elektronik cartons-970950_960_720

Published on oktober 12th, 2016 | by admin

0

Sådan skal brandfarlig Samsung sendes

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er nu officielt. Samsung har givet op på deres topmodel Samsung Galaxy Note 7. Et brændt barn, en spec-proppet supermodel, den perfekte mobil, som bare måtte fejle.

Hele sagen startede med at brugere rundt om i verden oplevede, at deres telefon pludselig brød i brand. Det har stoppet fly, det har nedbrændt huse, det har uden tvivl ødelagt dagen for rigtig mange Samsung-kunder. Samtidig kunne Samsung ikke forklare, hvorfor de spontane brænde opstod. Hvad gør man så, hvis man er en af verdens førende smartphone-producenter? Man kalder telefonerne tilbage for at udbedre fejlen, men når de “reparerede” telefoner stadig stikker af i lys lue, er der ikke andet for end at kaste håndklædet i ringen.

Så i går, d. 11. oktober 2016, tog Samsung konsekvensen af fadæsen og kaldte samtlige Samsung Galaxy Note 7 tilbage. Det bliver en dyr omgang for det sydkoreanske konglomerat idet de nu skal betale for at hente alle telefonerne hjem. Men hvordan transporterer man en potentiel fare tilbage til lageret? Og hvordan sikrer man, at brugerne ikke kommer til skade i processen? Man kunne Tilføj link og få gratis trafik til din webshop, men sydkoreanerne valgte noget andet.

Samsung skal ikke risikere mere ballade, og det forstår man jo godt. Så derfor har de udviklet en brandsikker, varmeisoleret boks i en boks faktisk i en boks. Der er tilhørende sikkerhedshandsker til at håndtere den potentielle bombe. Vi er så heldige, at de gode folks hos xdadevelopers lavede en klassisk “unboxing” video.

Man putter først telefonisk i et statisk skjold, som man så putter i en kasse, som man så igen putter i en anden kasse. Herefter skal det hele pakkes ind i en brandsikker indpakning, som skal gøre chancen for en brandskade markant mindre. Som en sidste foranstaltning har Samsung gjort det klar på den yderste kasse, at pakken ikke må transporteres vis fly, og kun må flyttes i jordhøjde. Handskerne er i øvrigt ikke brandsikre, men da det brandhæmmende pulver i poserne fremkalder hudirritation, skal det håndteres korrekt.

 


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑