Elektronik mockup-654585_960_720

Published on oktober 5th, 2016 | by admin

0

Print fra mobiltelefonen

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er nok ikke nogen tvivl om, at vores mobiltelefoner spiller en større og større rolle. Da vores mobiltelefoner gik fra at være telefoner man skrev beskeder på og ringede fra og til at være smartphones skete der noget. Pludselig kunne vi gå på nettet fra vores enhed i lommen, vi kunne tjekke mails osv. Nu kan en smartphone som bekendt mere eller mindre bruges til alt, og kan i mange henseender mere eller mindre overtager mange af en computers egenskaber.

Som du kan læse i artiklen her så kan du mere eller mindre styre hele hjemmet, om det så er gardinerne, kaffemaskinen eller det er lyden der kommer ud af de trådløse højtalere. En anden ting der kan være med til at gøre en computer overflødig er, hvis man køber en trådløs printer, der via WiFi gør det muligt at printe direkte fra mobilen. På den måde behøver man ikke en gang tænde en computer, hvis man skal printe en kontrakt eller lignenden.

Da printere blev trådløse forsvandt det evindelige problem med at man ikke kunne forbinde en smartphone med en printer på grund af problemer med kompatible kabler. En anden ting der er smart ved at kunne printe direkte fra sin smartphone, er at man kan printe billede direkte fra telefonen. Så har du besøg af bedsteforældrene, der gerne vil have et billede med hjem af børnebørnene er det bare at åbne kameraet på telefonen, tage et billede og trykke print, ganske få sekunder efter kan de stå med et billede i hånden.

Du skal dog være opmærksom på, at det sluger utrolig meget blæk at printe i en god kvalitet. Du kan købe billigt blæk her, men det ændrer ikke ved, at det ikke er den mest prisvenlige model, men det er det smarteste sjældent.

Der er en lang række modeller af printere, hvor man kan tilslutte sin smartphone direkte. Blandt disse finder man eksempelvis Canon Pixma MG 5450 og HP Envy 120.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑