Nokia dumper prisen for Lumia – Mobil2go.dk


Uncategorized cellphone

Published on oktober 4th, 2016 | by admin

0

Nokia dumper prisen for Lumia

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Nokia er langt fra den gigant som de tidligere har været, og når det kommer til smartphones, er det finske selskab faldet langt bagud i forhold til konkurrenterne.

Deres forsøg med at udstyre deres modeller med Windows Phone styresystemet i stedet for deres eget, har givet en smule liv og har høstet fine anmeldelser, men markedsandele har de haft sværere ved at tilbage erobre.

For kort tid siden blev det annonceret, at den kommende mobile version af styresystemet Windows 8 ikke vil kunne opdateres på modellen Lumia 900, som ellers er en af deres mest populære.

Det kommer naturligvis til at sætte en naturlig stopper for salget af den. Og det har Nokia taget konsekvensen af i USA, hvor de har nedsat prisen på modellen med omkring 50%.

Det helt store spørgsmål, og det der er væsentlig mere spændende på vores breddegrader, er naturligvis om Nokia også sænker prisen tilsvarende på det europæiske marked og dermed også i Danmark. Men nedsættelserne er altså kun gældende for USA på nuværende tidspunkt.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑