Nexus 7 ligner en succes – Mobil2go.dk


Uncategorized nexus

Published on oktober 4th, 2016 | by admin

0

Nexus 7 ligner en succes

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når det kommer til markedet for tablets, er der ikke den store tvivl om, at det er Apple der ikke blot nærmest har skabt markedet, det er i den grad også dem, der sidder tungt på toppen.

Der har været et væld af udfordrere, eksempelvis har Samsung , Amazon, HTC og BlackBerry forsøgt at finde deres plads på markedet, hvor de to førstnævnte har haft størst succes.

Der er netop nu kommet endnu en spiller på banen, nemlig Google, der sammen med Asus har lavet deres bud på en udfordrer til Apple, og deres udfordrer hedder Nexus 7. Der er ikke nogen tvivl, om at Nexus 7 ikke bliver en egentlig konkurrent til Apple’s iPad, men den kan godt blive et alternativ for mange. Ikke mindst fordi prisen kommer til at være tæt på det halve.

Og der er meget, der tyder på, at Google Nexus 7 meget vel kunne gå hen og blive en ganske gedigen succes for Google, i hvert fald tyder de første tendenser meget lovende. Der er nemlig mange amerikanske butikker, der første dag måtte melde alt udsolgt, da de er blevet revet ned at hylderne. Hvor mange der reelt er solgt, melder historien dog ikke noget om.

Det forlyder dog nu, at der flere steder kommer til at være mere stille med salget i den kommende tid, da de simpelt hen ikke kan følge med, og flere butikker først kan levere igen til august.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑