Uncategorized no image

Published on oktober 4th, 2016 | by admin

0

N.Y telefonbokse bliver hotspots

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der findes næppe noget i den elektroniske verden, der er mere passé end telefonbokse. Langt de fleste har som bekendt en mobiltelefon af en eller anden slags, og derfor  er det begrænset hvor meget de bruges længere.

Sådan her det her i landet, og sådan er det givetvis også i New York, hvor der dog stadig står mere end 13.000 mønttelefoner rundt omkring i millionbyen. Nu kommer nogen af dem dog til at få en anden egenskab.

10 af dem vil nemlig blive lavet om til wi-fi hotspots, så det bliver muligt at logge på internettet ganske gratis fra sin smartphone eller tablet. Det er nok ikke mindst til ære for turisterne, der dermed kan undgå skyhøje roaming priser.

Hver telefon vil have en rækkevidde på omkring 100 meter, så man er ikke nødsaget til at stå lige ved siden af den. Som nævnt er det dog kun 10 telefoner, det drejer sig om, men dette er blot en test, og hvis forsøget bliver en succes, vil de blive udbygget til langt flere.

Det er naturligvis langt fra alle, der kommer til at få glæde af det, men det er dog første skridt  i at gøre hele byen trådløs. Man kan så håbe på at flere byer (heriblandt) danske følger med. Mønttelefonen er måske passé, men det er wi-fi trods alt ikke endnu.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑