iPhone ejere mest skuffet over iPhone 4S – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on maj 5th, 2014 | by admin

0

iPhone ejere mest skuffet over iPhone 4S

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

iPhone 4S har fået helt igennem glimrende anmeldelser, og den har da også allerede slået flere rekorder for at være den mest forudbestilte iPhone nogensinde, men det ændrer dog ikke, at der var mange der blev skuffet da Appleikke præsenterede en helt ny model.

En ny undersøgelse har vist, hvem der var mest skuffet over, at der ikke kom en iPhone 5, men at vi i stedet måtte nøjes med en opdateret version af den eksisterende iPhone 4.

Undersøgelsen viste, at 47% af personer der i forvejen ejer en iPhone på den ene eller anden måde var skuffet over iPhone 4S, det største kritikpunkt er, at at iPhone 4S ikke er udstyret med 4G, efterfølgende var der fleste der var skuffet over, at den ikke har fået et andet design, mens 12 % havde forventet en større skærm.

I undersøgelsen blev en lang række ejere af andre telefoner også spurgt om de samme ting, har var det kun 29 % der ikke var tilfredse med iPhone 4S, men det kan naturligvis også hænge sammen med, at de ikke har haft de samme forventninger til modellen.

Der er dog meget der tyder på, at dem der så alligevel køber modellen trods skuffelsen, ikke kommer til at fortryde det. Der er i hvert fald flere amerikanske hjemmesider der står i kø, for at rose modellen, og der er da også flere, der kalder den for den bedste smartphone nogensinde.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑