iPhone 4 selvantændte ombord på fly – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on oktober 4th, 2016 | by admin

0

iPhone 4 selvantændte ombord på fly

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er ingen tvivl om at iPhone 4 kan bruges til mange ting. Udover at være en flot, kan den også bruges til at afspille musik, vise vej, tage billeder, optage videoklip og meget andet.

Det lader dog også til, at den kan nogen ting, som der helt sikkert  ikke var meningen – nemlig at selvantænde for efterfølgende at “eksplodere”.

Det måtte en flypassager ombord på et fly fra Lismore til Sydney sande forleden. Her begyndte passagerens iPhone nemlig lige pludselig at udsende røg hvorefter den blev glohed og rødglødende.

Det lykkedes dog for flyets personale at følge alle sikkerhedsprocedurer og få slukket “branden” i telefonen, og ingen kom noget til ved episoden, der fandt sted under landingen af flyet. Da flyet var landet blev telefonen overdraget til det australske trafiksikkerhedsråd.

Det er rent faktisk ikke første gang det er sket. Tilbage i 2009 var der nemlig en lignende episode med en fransk dreng, hvis iPhone selvantændte og han fik nogle små brandskader. Apple insisterede dog på, at der var tale om en enkeltstående episode – men det lader ikke til helt at være tilfældet.

I forhold til hvor mange millioner iPhones de har solgt, er der dog tale om en forsvindende lille del. Ikke desto mindre vil det uden tvivl give anledning til en efterforskning.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑