iPad mini på trapperne? – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on oktober 3rd, 2014 | by admin

0

iPad mini på trapperne?

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

ipadApple har ved flere tilfælde lavet mindre udgaver af deres topmodeller. Vi kender det blandt andet fra iPod Nano og iPod Shuffle, der er mindre udgaver af de traditionelle iPods.

Nu forlyder det, at Apple måske også vil sende en mindre udgave af deres populære iPad på markedet. I hvert fald kan man på MacNewsWorld læse, at Apple har planer om at lancere end udgave med en skærm på 7,85 tommer, hvilket er er omkring to tommer mindre end de normale størrelser på iPad og iPad 2.

Det forlyder desuden, at de måske ikke slet ikke er så langt væk, og at Appl muligvis allerede kan sende dem i butikkerne i starten af det nye år.

Apple har naturligvis endnu ikke udtalt sig omkring rygerne, da de har som princip ikke at svare på rygter, da de i så fald stort set ikke kunne lave andet end det.

Angiveligt skulle der udover en mindre skærm, også være tale om en mindre pris, så den mulige iPad “mini” kan være et modspil til de billigere konkurrenter. Nu har Apple dog ikke for vane, at lave ting for at konkurrere på prisen, og derfor er det dog langt fa alle der tror på chancerne for en ny iPad.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑