HTC Sensation XL priser – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on juni 3rd, 2013 | by admin

0

HTC Sensation XL priser

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når HTC ser en grund til at opdatere en af deres modeller er de bestemt ikke sene til at gøre det. Der er således kommet nye udgaver af blandt andreDesire, Wildfire og Sensation.

Af sidstnævnte har HTC rent faktisk lavet en del versioner, udover den almindelige Sensation er der kommet en XE udgave, og nu er den her også i en XL udgave.

Som navnet antyder det, er der naturligvis tale om en endnu udgave. Det er dog kun fysisk, at modellen er blevet større. Den helt store forskel mellem XE og XL modellen er nemlig størrelsen på skærme. Hvor man i XE udgaven må nøjes med en 4,3 tommer skærm, så er XL udgaven udstyret med hele 4,7 tommer. Mere end en tomme mere end i iPhone, og også langt større end konkurrenterne fra Samsung og LG.

Udover skærmen er der som nævnt ikke den helt store forskel mellen XE og XL, de er nemlig begge udstyret med en 1,5 GHz processor, og ikke mindst så har den ligesom XE modellen også indbygget Beats Audio.

Nu er der også kommet priser på modellen, og hvis man vil have 0,4 tommer mere, skal man også betale en smule mere. Den kommer nemlig til at koste lige under 5000 kroner uden abonnement, omtrent det samme som den billigste udgave af den nye iPhone 4S.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑