Uncategorized

Published on oktober 5th, 2016 | by admin

0

Hold øje med bøffen via dit smart-ur

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Selv om sommeren går på hæld, så er grill-sæsonen ikke forbi. Bare fordi vejret skifter, behøver man ikke opgive den store nydelse en god bøf kan være. 

Selvom forventningens glæde er stor, når man griller sig en bøf, så er det bare ikke fedt at stå og grille i silende regn. Men med den nye app fra Weber, kan du med ro i sinde og på fornuftig afstand holde øje med dine lækre saftige bøffer.

I webers nye grill-app har grill-giganten samlet en masse opskrifter. Opskrifterne varierer fra kødtype, og med over 300 gennemtestede opskrifter får man adgang til en sand buffet af lækre retter. Dette inkluderer naturligvis fotos, indkøbslister, brugeranmeldelser og muligheden for at gemme favoritter.

Få teknikken på plads

Appen fra Weber inkluderer også introduktioner til de rigtige teknikker til den perfekte bøf, det perfekte stykke fisk og den optimale kalkun på grill. Videoer med den prominente kok Jamie Purviance introducerer dig til teknikkerne og hjælper dig på vej til den optimale aftensmad.

Teknik betyder alt – også når det kommer til grill. Den forkerte tilberedning ødelægger kødet, men det gør dårlig håndtering, forkert krydderiblanding og påføring og vigtigst af alt udskæring også.

Hold styr på det hele via uret

Weber app’en tilbyder, at du kan holde øje med stegen via dit Apple Watch. Nøjagtigt tilpassede tidsprogrammer kan programmeres alt efter kødtype, størrelse, ønske til rødme og væske.

Det er smart, netop fordi du slipper for at medbringe køkkenure, timere og du behøver ikke at have telefonen op af lommen. Alt kører lige ved håndleddet.

Selvom app’en indeholder mange funktioner så sikrer det ikke det færdige måltid. Og det er jo problematikken, som ikke kan løses med moderne teknologi. Er du ikke ferm i et køkken reddes du ikke af sådan en app, men den hjælper til at holde styr på processen.

 

 

 


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑