Her er Samsung Galaxy Nexus – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on januar 14th, 2014 | by admin

0

Her er Samsung Galaxy Nexus

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der har været to modeller, der har været mere ventet end stort set alleandre i år. En af dem er naturligvis Apple’s iPhone 5, der dog ikke kom, da det “kun” blev til en iPhone 4S.

Den anden er den nyeste Google model, der bliver lavet sammen medSamsung, og har fået navet Samsung Galaxy Nexus. Den er netop blevet præsenteret sammen med det nyeste Google Android styresystem 4.0 Ice Cream Sandvich.

Og lad det sagt med det samme, hvis du ikke blev imponeret over iPhone 4S, så er der en god chance for at du bliver det nu.

Den nye model kommer nemlig udover et nyt styrestem med helt fantastiske specifikationer. Eksempelvis kommer den med en skærm på hele 4,65 tommer, hvilket er mere end iPhone 4S. Opløsningen er dog bestemt ikke blevet dårlig af den grund, Super AMOLED HD skærmens opløsning er nemlig på hele 1280 x 720 pixels.

Desuden kommer den med en 1,2 GHz dual-core processor, 1GB ram og 32 GB indbygget hukommelse, og der er altså ikke mulighed for at udvide denne, hvilket måske er det største kritikpunkt mod modellen.

Det vides ikke med sikkerhed hvornår modellen kommer i handlen, det eneste der er blevet annonceret indtil videre er, at det sker i løbet af november.

Se billede af modellen her, og den kraftigt TRON inspireret introduktionsvideo


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑