Elektronik man-791049_1920

Published on oktober 5th, 2016 | by admin

0

Bolig: Styr hjemmet med din mobiltelefon

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mobiltelefonen har gjort livet lettere på mange punkter allerede, men nu er det intelligente hjem for alvor flyttet ind i de danske hjem. Det vrimler nemlig med elektroniske dingenoter, der kan gøre hjemmet smartere, hvis de kobles til hjemmets internet. På den måde kan det meste nemlig styres over mobilen — fra kaffebrygningen til energiforbrug.

Men hvad kan man egentlig styre via mobilen — og bliver hjemmet egentlig smartere? Herunder får du et par gode råd til, hvilke gadgets du kan styre over mobilen. Det behøver hverken være dyrt eller kompliceret, og faktisk vil man kunne spare en del penge i det lange løb.

 

Kontrollér varmen

Der er mange penge at spare, hvis man kun bruger, hvad der er nødvendigt. Det kan være svært at kontrollere, hvor meget man bruger, men Danfoss har udviklet et koncept, Living Connect, der gør det muligt at fjernstyre sin varme direkte fra sin smartphone. Er du på vinterferie, behøver du ikke at have varme på, men du kan blot tænde det et par timer, inden du kommer hjem.

 

Rul gardinerne ned med mobilen

Hvis du har ovenlysvinduer, kan det nogle gange være problematisk, når der skal rulles for. Det er der heldigvis råd for. Med et batteridrevent fjernbetjent rullegardin, er det muligt at rulle for, selvom man ikke er til stede. Det samme kan gøres med plissegardiner, lamelgardiner og stort set alle andre former for gardiner.

 

Styr strømmen

Det er muligt at købe en smart stikkontakt, der kan sættes i den almindelige stikkontakt. Den smarte kontakt kan du styre via din mobiltelefon, så du har mulighed for at tænde og slukke for de tilkoblede apparater, selvom du ikke er til stede.

 

Bryg kaffe — uanset hvor du befinder dig

Kunne du tænke dig at stå op til en frisk kop kaffe hver morgen? Det kræver ikke mere end et tryk på din mobiltelefon, hvis du vælger at investere i en intelligent kaffemaskine. Dette kunne eksempelvis være kaffemaskinen Smarter Coffee, der koster omkring 2.000 kr.

Den giver dig altså mulighed for at brygge en kop kaffe, imens du stadig ligger under dynen. Står du op samme tidspunkt hver dag, så kan du også indstille kaffemaskinen til at brygge kaffe på et bestemt tidspunkt.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑