Elektronik beoplay-a1-in-natural-on-yellow-bike-thumbnail-510x420-p

Published on oktober 5th, 2016 | by admin

0

Bluetooth højtaleren 2go!

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Udvalget af bluetooth højtaler er ekstremt, og det kan være en jungle at vælge den rette. Formålet for de forskellige højttalere er vidt forskelligt, og i denne artikel vil vi give et bud på den perfekte bluetooth højtaler 2go!

Når der skal investeres i den nye bluetooth højttaler, er der et par parameter som man kan sammenligne, og at vurdere hvad man reelt set får for pengene. En ting er designet på højttaleren. Det ikke så meget at vurdere, enten kan man lide designet eller også kan man ikke. En anden ting er batterilevetiden. Det er en vigtig faktor for mange, da højttaleren oftest bruges på farten. Batterilevetiden er ofte angivet, dog skal man tage disse tal med et gram salt. Det er meget forskelligt med batteritiden, alt afhængigt af hvor høj volume du afspiller med. En tredje ting er udgangseffekten. Hvor mange watt lyden går ud med og om det er stereohøjttaler, i højttaleren. Vhis du holder øje med disse faktor, går du ikke helt galt i byen.

Den praktiske Beoplay højttaler

Bluetooth højtaler fra B&O, Beoplay A1 er designet til at tage med på farten. Højttaleren er designet som en burger form og er designet af den prisbelønnede danske designer Cecilie Manz med Bang og Olufsen Signature Sound.  Den praktiske strop, som er sat fast på højttaleren gør at man let kan sætte den fast til tasken eller rundt om f.eks. cykelstyret. Beoplay A1 er en robust bluetooth højttaler som kan tåle at komme med rundt i landet. Med den indbyggede mikrofon, er det muligt at besvare opkald direkte fra telefonen, via højttaleren og kan dermed bruges som håndfri telefon. Med Beoplay A1 højttaleren får du en unik designet bluetooth højttaler som kan bruges i hverdagen. Højttaleren kan bl.a. købes ved online shoppen Livingoodies.dk her, som også sælger storebroren Beoplay A2. Se mere på shoppen Livingoodies.dk og bliv fristet til at købe en bluetooth højttaler, som du kan have med 2go!


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑