Elektronik skaermbillede-2016-10-31-kl-14-58-00

Published on oktober 31st, 2016 | by admin

0

Bliv mere effektiv på farten med et CRM-system

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er vigtigt at have styr på sine kunderelationer. God kundeplejer er nemlig noget, der kan mærkes på bundlinjen. Der findes mange smarte apps, som du med fordel kan bruge, hvis du er selvstændig, sælger eller på anden måde har brug for holde styr på dine kunderelationer i forbindelse med arbejdet. Herunder får du et par gode apps, du med fordel kan installere på din mobil, så dit liv bliver lidt lettere. I hvert fald hvis du vil have et bedre forhold til dine kunder.

Med et ordentligt CRM-system installeret på telefonen, motiverer du desuden dine medarbejdere til at arbejde på farten. Samtidig har de mere frihed, da de ikke er bundet til at være på kontoret. Der findes en lang række apps, der kan installeres på telefonen, og som hjælper medarbejderne med at holde styr på hver enkelt kunde. Både hvad angår deres foregående historik samt hver enkelt kundes aftale, såfremt der skulle være indgået en speciel aftale eller lignende.

Apps, der holder styr på kunderne

Der findes en lang række apps, som kan bruges til at holde styr på kunderelationerne. Det mest kendte er Microsoft Dynamics CRM, som du kan læse mere om her. Det er den perfekte løsning, hvis du vil hurtigt igang samt være sikker på, at det hele fungerer, som det skal.

Derudover er der også den danskudviklede app, Plecto, som kan anvendes til at holde styr på kunderne samt motivere sælgeren. Sælgeren motiveres ved løbende at få adgang til sine egne statistikker. Samtidig får hele salgsteamet besked, når der sælges, hvilket kan øge motivationen.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑