Android slår Apple – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on oktober 3rd, 2015 | by admin

0

Android slår Apple

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

androidHvis man spørger Acer stifteren Stan Shih, er der ikke nogen tvivl om, hvem der er der store vinder, når det kommer til kampen om styresystemer i smartphones. Det er Android, og han er ikke i tvivl om, at Google vil stå tilbage som den store sejrherre.

Android er allerede det langt mest benyttede styresystem, hvilket naturligvis også hænger sammen med, at der er et stort antal af producenter som HTC, Samsung, LG m.fl der bruger systemer i deres modeller.

Shih mener ikke bare, at Google’s Android vinder på volumen, inden for ganske få år mener han også, at Android ganske enkelt vil udkonkurrere Apple’s iOS, ikke mindst på grund af det partnerskab Google har indgået med Intel, der lavere processorer til en lang række smartphones.

Om ganske få dage forventes det, at Google lancerer Android 4.0 Ice Cream Sandvich sammen med en helt ny Google Nexus Prime model, der er lavet af Samsung. Det bliver spændende at se, hvad Google har fundet på, og om de har nogle features, der kan hamle op med Apple’s stemmestyret personlige assistent Siri.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑