Android og iOS sidder på alt – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on oktober 4th, 2016 | by admin

0

Android og iOS sidder på alt

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

androidDet kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at der erGoogle’s Android og Apple’s iOS, der er de helt store spillere på det amerikanske marked for smartphones. En ny undersøgelse lavet af Nielsen, viser hvad der solgt inden for de sidste 3 måneder, og det viser et helt klart billede.

Der er ikke nogen der er tilnærmelsesvis i nærheden af Android, der sidder på hele 54,6% af det amerikanske marked. Apple er den nærmeste konkurrent, og de sidder på 36,3%.

Hvis man ligger de to tal sammen får man således mere end 90% – 90,9% for at være mere nøjagtig. Det er selvsagt første gang, at tallet er så højt, og det siger meget tydeligt, at der er Google og Apple – og alle deandre, hvilket vil sige ikke rigtig nogen.

Det er især BlackBerry der har måtte notere endnu en nedgang. De sidder nu blot på 4% af markedet, hvilket er en voldsom tilbagegang, og det ser mere og mere ud til at BlackBerry er på vej helt væk fra markedet. Heller ikke Windows har gjort sit helt store indtog på markedet, og er end ikke en del af statistikken. De er med i blokken af de sidste 5%, og har altså ikke kapret de helt store markedsandele, som de nok havde håbet på.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑