Amazon vil lave smartphone? – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on oktober 4th, 2016 | by admin

0

Amazon vil lave smartphone?

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der var en del, der rynkede på næsen, da Amazon annoncerede, at de ville komme med en tablet. Der var endnu flere der rynkede på næsen, da de annoncerede at den skulle koste 199 dollars, hvilket er langt billigere end konkurrenterne.

Selvom Amazon måske ikke har tjent de helt store summer på deres Kindle Fire, så er den solgt i mange millioner eksemplarer, og kan roligt kategories som en succes, og nu er de måske klar til at bygge videre på denne succes.

I hvert fald forlyder det nu, at Amazon går med planer om at udsende en ny enhed. Denne gang bliver det dog ikke en tablet, men derimod en smartphone. Det vides ikke hvilket styresystem, den kommer til at blive leveret med. Det er dog mest tænkeligt, at det bliver Android, da tabletten Kindle Fire er udstyret med dette.

Angiveligt skulle Amazon allerede var i kontakt med Foxconn om at producere deres smartphone. Foxconn er mest kendt for at være producenterne af Apple’s iPhone og iPad, og med det in mente kan bliver rygterne bestemt ikke mindre interessante. Amazon har allerede vist, at de kan sælge store mængder hurtigt via deres åbenlyse fordele med salgskanaler. Om de kan gøre det sammen med en smartphones vil tiden måske vise.

Noget af det der bliver meget interessant er, om Amazon også har tænkt sig at dumpe prisen på smartphonen, eller de vil satste på nogle andre parametre denne gang. Indtil videre har de været tavse i sagen, og derfor vides det endnu ikke, men vi følger sagen tæt.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑