Uncategorized Prisoversigt mobilabonnement

Published on juli 10th, 2017 | by admin

0

Aktuel prisoversigt mobilabonnement sommeren 2017

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mobilabonnementer ændre sig konstant, og hvis man kigger over en længere periode, ses der tydelige tendenser til hvordan og hvornår selskaberne sætter kampen ind for at erobre kunder. I denne artikel giver vi dig et aktuelt billede af aktuelle priser og giver et par tips til hvad du skal være opmærksom på ved de forskellige selskaber.

Hvis du laver en søgning på Google der lyder “prisoversigt mobilabonnement“, vil du få en masse reklamer fra de forskellige selskaber, og dermed ikke et neutralt billede af markedet. Det er vigtigt at du finder dine informationer fra en neutral hjemmeside, som kan guide og vejlede dig korrekt. Nedenfor har vi listet de 3 billigste abonnementer på aktuelle lavprisselskaber.

Oversigt over billigste mobilabonnementer

I oversigten er både sms og mms gratis med. Ligeledes skal man være opmærksom på at mange lavprisselskaber ikke giver mulighed for at benytte data i udlandet. Der er dog nogle selskaber som inkludere en lille mængde data i deres abonnementer, men det vil de ofte reklamere med. Efter aftalen om EU roaming kom på plads, er der mange forbrugere som er opmærksom på at de kan benytte deres telefon i udlandet.

Oister

Lavprisselskabet Oister er en af de spillere som for alvor satser på prisen. I øjeblikket reklamere de på tv med 12 timers tale og 12 GB data, til blot 89 kr. pr. måned. Ligeledes koster deres billigste abonnement kun 69 kr. pr. måned, hvor det inkludere 4 timers tale og 2 GB data.

CBB

CBB som er ejet af Telenor har delt deres mobilpakker op på en lidt alternativ måde. Deres 4 fokus abonnementer er delt op i 2 kategorier, hvor to af abonnementerne inkludere data i EU og de to andre er udelukkende et DK-abonnement. Deres billigste abonnement koster 69 kr. pr. måned, og inkludere 4 timers tale og 2 GB data, men kan udelukkende bruges i DK.

OK mobil

OK mobil reklamere meget med at man støtter lokalsporten, med alle deres abonnementer. Ligeledes har du mulighed for at “optjene” ekstra data og taletid, ved at benytte deres tankstation. OK mobil har ligesom CBB delt deres abonnementer på i to kategorier, hvor to af abonnementerne inkludere data i EU og to inkludere kun forbrug i Danmark. Deres billigste abonnement er til 69 kr. pr. måned, og indeholder 4 timers tale og 2 GB data, men kan udelukkende bruges i DK.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑