Nyheder aktier

Published on oktober 11th, 2016 | by admin

0

Aktiehandel fra mobilen

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At handle med aktier er nærmest blevet en folkesport, og der er mange hunderede tusinder af danskere, der handler med aktier i den ene eller anden form. Der er mange, der er vilde med suset ved selv at investere deres pensionsopsparinger og lignende i aktier, som de helt selv kontrollerer.

Noget af det vigtigste når man handler med aktier, medmindre man er daytrader, er at man har is i maven, og ikke sælger så snart ens aktie begynder at falde, men kigger på tendenserne over tid. Dette er dog primært, hvis man investerer en større formue eller sin pension.

Hvis man investerer mindre summer, vil det ofte være sjov skyld og også ofre med højere risiko, hvilket også er forbundet med større mulighed for en hurtig gevinst. Til dem der godt kan lide, at det hele skal gå stærkt er der rig mulighed for at handle direkte fra sin smartphone, enten via sin netbank eller via tredjeparts applikationer.

En af de absolut mest benyttede tjenester er Nordnet, hvor man overfører et beløb til, og så derfra kan investere sine penge, om det så er i EFT’er, aktier, investeringsfonde eller noget helt tredje, er naturlig op til den enkelte “børshandler”.

Der er ikke nogen præcis tal for hvor mange private, der hver dag handler med aktier, men der er mere end 1.3 millioner danskere der ejer aktier, men det er naturligvis langt fra størstedelen af disse der handler med dem, da mange har dem som investeringer der skal beholdes indtil pensionen eller lignende.

Alligevel kan det være spændende at kunne gå og følge med i udviklingen, hvilket man altså blandt andet kan gennem nordnet, men der er også mange andre alternativer til dette.

 


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑