Elektronik Virksomheder gjort mobil

Published on august 22nd, 2018 | by admin

0

Virksomheder gjort mobil

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Bør virksomheder ikke være mobile uanset, hvilken branche de er i. Ansatte har i dag oftere og oftere tablets og smartphones som værktøj frem for computere, da disse enheder er langt nemmere at transportere. Håndværkere kan undskyldes, da faren ved at have en smartphone er for stor ift. en gammeldags telefon. Her gør det ikke så meget, hvis den bliver tabt på arbejdspladsen og skærmet bliver smadret. En smartphone er væsentlig dyrere at reparere end en old-school mobiltelefon.

Sådan gør virksomheder brug af mobilen

Når en ansat er ude til diverse kundemøder, så er det langt fra alle, der kan navigere fejlfrit i det danske landskab. Derfor bruger mange GPS’er i bilen. Flere og flere bruger dog deres smartphone, da den indbyggede GPS, er begyndt at virke ganske fint. For nogle få år tilbage, var der nogle problemer ude på landet, hvor der ikke altid var god dækning.
Udover vejvisning kan mobilen bruges hurtigt til at scanne eventuelle kvitteringer fra rastepladser eller tankstationer. Ofte glemmer man at få registreret tankning af brændstof, hvis man skal gøre det hjemme på kontoret.

Arbejde hjemmefra

Når virksomheder går mobilt og benytter cloud’en, bliver det muligt for medarbejdere at arbejde hjemmefra med egne computere og mobiltelefoner. F.eks. Navision, som flere og flere virksomheder bruger, kan tilgås fra mobile enheder og tilpasses forskellige virksomheders behov. For dem der ikke ved hvad Navision er, så er det et fantastisk økonomisystem fra Microsoft.
Det er naturligvis ikke kun medarbejdere, der får muligheden for at tjekke sine data på farten. Ledere får hermed også mulighed for at tjekke forretningens nøgletal løbende.

Det gode ved mobile enheder i virksomheder

Alle får mulighed for at tilgå deres arbejde og data via forskellige enheder, uanset hvor man befinder sig – hvad enten det er via tablet eller smartphone.
Nøgletal kan tilgås og aflæses løbende.

Du kan læse mere om, hvad Navision kan gøre for din forretning her.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑