Uncategorized

Published on juli 27th, 2022 | by Alex L

0

Tag dine yndlings-serier med på telefonen

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Skal du ud og rejse? Det er vigtigt at komme ud og nyde ferien, så du kan slappe helt af og komme væk fra en stressende hverdag. Der er mange forskellige muligheder for ferier, men om det så skal være tilbragt på et fint hotel eller i et sommerhus ved kysten, kan du stadigvæk slappe af med dine yndlings-serier om aftenen. Det er den perfekte måde at slappe af efter en dag fyldt med oplevelser og aktiviteter.

Adgang til streaming

I dag giver mange steder dig adgang til streamingtjenester. Hjemmesider som Netflix og HBO kan nogle gange findes på det hotel eller i det sommerhus, du har booket. Det er selvfølgelig super, men det, der oftere er tilfældet, er adgang til Chromecast.

Med Chromecast kan du finde serier på din telefon og streame dem på tv-skærmen i værelset. Dermed kan du tage dine serier med rundt i hele verden og stadigvæk følge med i dem uden at misse noget.

Få Chromecast

Du kan downloade Chromecast på din telefon eller computer. Det er vigtigt at få dette gjort, da du ellers ikke kan benytte dig eventuelle smart tv, som du kan finde på forskellige feriedestinationer.

Derudover skal du naturligvis have en konto hos en streamingtjeneste, og du skal have en ordning hos dem, der tillader dig at streame på flere skærme. Hos Netflix er det for eksempel noget, du er nødt til at betale ekstra for, da du ellers kun kan streame på en enkel skærm.

Udover at bruge Chromecast på ferie kan du også bruge det derhjemme. Udover appen og streamingtjenesterne skal du i dette tilfælde også købe en Chromecast til dit fjernsyn. Her er der tale om en lille boks, som du tilslutter dit fjernsyn, og som du kan bruge til at forbinde computer eller mobil til fjernsynet via BlueTooth. Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle fjernsyn kan tilsluttes Chromecast. Du skal sørge for, at det er et smart tv, da det ellers ikke vil virke.

Ikke kun streaming

Chromecast er ikke kun god til at lade dig streame serier hvor som helst. Du kan også bruge Chromecast til at vise alt muligt på en fjernsynsskærm. Det kunne være billeder, du har taget på din ferie, YouTube-videoer og mange andre ting, som du vil vise frem til andre og dele med dem. Så sørg for at få downloadet appen og købe boksen til dit fjernsyn. Chromecast er den perfekte tilføjelse til din mobil, computer og fjernsyn.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑