Tablets salget steget med 280% – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on november 17th, 2014 | by admin

0

Tablets salget steget med 280%

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er nok stadig nogen der vil påstå, at tablets er en dille der vil gå over ligesom så mange andre ting. Indtil videre er der dog ikke meget der tyder på det, og salget bliver ved med at stige.

I tredje kvartal steg salget af tablets på verdensplan således med imponerende 280% i forhold til tredje kvartal af 2010, hvilket ikke tyder på, at det er noget der er ved at forsvinde.

Der er ingen tvivl om, at det er Apple der er den helt store vinder når det kommer til tabletmarkedet. Med lidt mere end 11 millioner solgte iPad og iPad 2 står de nemlig for 67% af markedet.

Det er naturligvis et enormt højt tal, ikke desto mindre er der dog tale om en væsentlig tilbagegang i forhold til tidligere, hvor deres markedsandel var endnu større. Så selvom Apple er de absolut største, så er de andre producenter altså også begyndte at få lidt mere vind i sejlene. I samme kvartal sidste år stod Apple nemlig for mere end 90 % af markedet.

Apple har dog ikke oplevet en tilbagegang i salget, der bliver ganske enkelt bare solgt mere flere, og derfor er deres andel også blevet lavere. Med mere end 10 millioner solgte på tre måneder, har de dog ikke grund til at beklage sig.

I alt blev der ca solgt 17 millioner tablet i det kvartal der sluttede for tre uger siden. Ud af dem var de 94 % udstyret med enten iOS eller Android som styresystem. Hvilket ikke efterlader meget til BlackBerry og HP m.fl (der bruger deres eget system)

Eksempelvis er der kun omkring 2% de benytter Microsofts system. Dette må dog forventes at ændre sig en del, når de senere på året udsender deres kommende Windows version specialdesignet til netop tablets.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑