Steve Jobs ville ødelægge Android – Mobil2go.dk

Uncategorized no image

Published on oktober 3rd, 2013 | by admin

0

Steve Jobs ville ødelægge Android

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Den afdøde Steve Jobs var kendt for generelt, at være rimelig diplomatisk i sine udtalelser, selvom han heller ikke var bange for at komme med bemærkninger til konkurrenterne og deres produkter.

Nogen han dog angiveligt ikke havde meget tilovers for var styresystemetAndroid, der er lavet af den amerikanske gigant Google. I den biografi der kommer om Steve Jobs senere på måneden, dukker der nogle sandheder op. En af disse er omkring Jobs forhold til Android, som mildest talt var anspændt.

Ifølge bogen var han rasende da HTC lancerede en smartphone med Android, der på mange punkter mindede om Apple egen iPhone. Jobs mente angiveligt, at der mere eller mindre var tale om en kopi af iOS systemet.

Han skulle sågar have sagt, at han ville bruge resten af sit liv på at ødelægge Android, for at retfærdigheden kom frem. Han skulle endda havde sagt “Jeg vil bruge hver eneste penny af Apple’s 40 milliarder dollars i banken, for at rette op på dette. Jeg vil ødelægge Android fordi det er et stjålet produkt”.

I bogen står der også, at Jobs til møde med Google’s chef Eric Schmidt skulle have sagt “Jeg vil ikke have dine penge. Hvis du tilbyder mig 5 milliarder, jeg vil ikke have dem. Jeg har masser af penge. Jeg vil have at du stopper med at bruge vores ideer i Android, det er alt jeg vil ha.”

Hvorvidt Tim Cook vil fortsætte denne krig mod Apple er uvist, men han har udtalt at han vil fortsætte i samme spor som Jobs, så krigen mellem dem slutter nok ikke lige med det samme. At Siri så er baseret på en Android applikation er en anden historie……


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑