Elektronik

Published on oktober 31st, 2017 | by admin

0

Smart home: Nu kan du styre gardinerne direkte fra mobilen

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du behøver ikke længere at rejse dig fra din sofa, hvis du får lyst til at trække gardinerne fra. I stedet kan du justere dine gardiner direkte fra mobilen, hvis du har de rigtige apps.

Du kender måske i forvejen glødepærerne, du kan styre direkte fra din mobiltelefon, og så kan du vælge forskellige scener til dit lys. De samme muligheder er nu tilgængelige med de gardiner, du har i hjemmet. Det er smart, og det giver helt nyt muligheder for at snøre potentielle indbrudstyve, imens du er på ferie. Det er dog ikke sådan, at du bare kan sætte den til de gardiner, du har i forvejen i dit hjem. Det kræver, at du har nogle helt særlige gardiner, der er lavet til formålet.

Det mærke, der er mest kendte for det lige for tiden, hedder Luxaflex Powervire, og de består af en serie af motorstyrede gardiner og persienne, som der kan styres fra din telefon, hvis blot du installerer en særlig app. Det er dog også muligt at styre dem direkte med den medfølgende fjernbetjening, hvis du ikke har lyst til at installere en app eller hvis du bare bedre kan lide at anvende en fjernbetjening til formålet.

Du kan automatisk sørge for, at gardinerne passer til lyset, der er udenfor dit vindue. Det kan du, fordi du kan lyssætte rummene, som du ønsker, via den app, der medfølger, når du køber gardinerne. Det er smart, for så kan du selv bestemme, hvor meget lys, der lukkes ind i det rum, du sidder i.

Den vejledende pris for Luxaflex Powerview er på omkring 2.500 kr., og det vides ikke, hvor de kommer til at blive forhandlet endnu – måske her. Husk dog også på, at du skal købe en motor oveni – og så skal du selvfølgelig også have gardiner oveni. det er altså ikke en billig affære.

 


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑