Se test af iPhone 4S – Mobil2go.dk

Uncategorized no image

Published on oktober 3rd, 2013 | by admin

0

Se test af iPhone 4S

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er nok ikke nogen tvivl om, at man i de kommende mange uger vil kunne se tusindvis af video gennemgange af iPhone 4S på youtube.

Alligevel er der en vis charme ved den første, og en af dem er uploaded af brugeren Applemastertouch, der angiveligt har fået den en smule før tid.

Videoen er en 9 minutters lang gennemgang af telefonen og dens funktioner, ikke mindst det banebrydende Siri, som mange uden tvivl venter spændt på at prøve.

Amatørvideoen viser måske et lidt mere retvisende billede af, hvordan det rent faktisk virker, og viser også, at det altså ikke er alt man kan spørge den om. Når Siri ikke har et svar, lyder tilbagemeldingen eksempelvis “I not allowed to answer that” eller “I don’t understand the question”

Videoen viser også meget præcist hvor lang tid Siri er om at svare på spørgsmål og udføre opgaver. Eksempelvis hvor kort tid det tager hvis man siger “Google search iPhone”.

Det er ganske imponerende, og der er ikke den store tvivl om, at Siri kan bruges til mange ting både brugbare såvel som ren underholdning.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑