Nokia overrasker positivt – Mobil2go.dk


Uncategorized no image

Published on august 3rd, 2014 | by admin

0

Nokia overrasker positivt

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Man kommer nok ikke uden om, at langt de fleste ting der skrives om Nokia i øjeblikket er af en lidt negativ karakter. Nokia har haft mere end almindeligt svært ved at følge med i det store smartphone kapløb der i den grad føres af andre.

Den finske gigant har netop præsenteret et regnskab for tredje kvartal af 2011, og det overrasker for en gang skyld positivt. De har nemlig solgt væsentlig flere mobiltelefoner end analytikerne havde ventet.

I kvartalet har Nokia nemlig solgt hele 89.9 millioner telefoner, hvilket er mere end 20 millioner mere, end langt de fleste analytikere havde regnet med, at der var solgt. Det svarer desuden til, at Nokia hver dag sælger omkring en million telefoner.

Samtidig var overskuddet også på omkring 300 millioner dollars mere end forventet. I alt lød overskuddet på 5,39 milliarder euro, så selvom Nokia langt fra klarer sig så godt som tidligere, tjener de altså stadig mange penge.

Desværre er det ikke lige så positivt hvis man kigger på Nokia som helhed, og ikke kun deres mobiltelefoner. Her var der nemlig et underskud på 68 millioner, hvilket dog er 150 millioner mindre end forventet.

Ikke desto mindre så tegner det et positivt billede af deres afdeling for mobiltelefoner, der altså stadig kan finde ud af at sælge modeller og tjene penge også selvom det er mindre end tidligere.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑