Nyheder

Published on december 15th, 2017 | by admin

0

Med disse apps bliver julefrokosten en leg

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er december, og det betyder, at vi er mange, der skal til julefrokost. I hvert fald her i Danmark, hvor de færreste kan sige ‘jul’, uden at det efterfølges af ‘frokost’. Det er en travl måned, hvor der er mange ting, der skal nås, og her får du et par gode råd til, hvordan du i hvert fald kommer sikkert igennem julefrokosten. Det er ikke apps, der kan trylle, men det er apps, der er medvirkende til, at du får lidt lettere ved at komme igennem de årlige julefrokoster.

JustEat

JustEat er en fantastisk app, dagen derpå. Det er en app, hvorfra du kan bestille mad, og den er opfundet i Danmark, så du kender den næsten med garanti. Det er dog nu en international app, men ikke desto mindre kan du stadig bestille mad i den by, du bor i. Den er perfekt, hvis du gerne vil kunne få lidt ekstra mad, og du ikke har noget, der lindrer tømmermændende i køleskabet. Ofte er man ikke lige gearet til at tage ned på den lokale og hente mad.

Find my iPhone

Det er en god idé at installere Find My iPhone, hvis du har en iPhone. Det betyder, at du har mulighed for at finde din telefon, såfremt den ender med at blive væk, hvilket sagtens kan lade sig gøre til en julefrokost, hvor du får din telefon stjålet eller den måske bare er blevet væk.

Der findes masser af andre apps, der er en god idé at installere, hvis du skal til julefrokost, men ikke desto mindre, så kan det også være, at du måske har nogle forslag selv. Dem er du naturligvis velkommen til at kommentere herunder, såfremt du skulle have lyst til det. Det kan jo være, at det kommer nogle andre til gode, hvis du deler dine forslag.

 


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑