Nyheder

Published on oktober 6th, 2016 | by admin

0

Hvornår kommer Google Pixel til Danmark?

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det har været skrevet meget om den kommende smartphone fra google, der meget originalt har fået Google Pixel. Den kommende topmodel fra Google, der så rent faktisk er produceret af HTC. Den kan allerede nu forudbestilles i USA, Australien, Canada, Tyskland og Storbritanien, men ikke i Danmark.

Netop spørgsmålet om tilgængelighed er et af dem, der findes rigtig mange af omkring på diverse fora rundt om i verden. For selvom den altså allerede nu kan forudbestilles i en række lande, så er der endnu flere lande, hvor den ikke kan købes. Udover at den ikke kan købes, så er der heller ikke nogen forlydender om, hvornår det bliver muligt.

Ligesom det endnu ikke vides hvornår den kommer til at kunne købes her i landet, så vides det endnu heller ikke, hvad den kommer til at koste på det danske marked. Priserne er blevet offentliggjort, og den billigste kommer til at koste 759 euro, for 32GB versionen af 5 tommer modellen, mens den absolut dyreste kommer til at koste lige over 1000 euro.

Disse priser er de tyske der som regel minder meget om de Danske, selvom de lige er en smule lavere. Det er derfor ikke utænkeligt, at den billigste kommer til at koste lige i underkanten af 6000 kroner, mens den dyreste sandsynligvis kommer til at nærmer sig 8000 kroner på det danske marked. Du vil kunne finde priserne på den her – når den udkommer.

Det er med andre ord priser, der minder meget om dem vi kender fra Apple’s iPhone, og mange vil nok mene at det er modigt og måske endda en lille smule dumdristigt af Google.

Det Google naturligvis håber på, er at de kan stjæle de kunder, der ikke er interesseret i at have en iPhone af flere grunde. Det kan være alt fra at de vil have et bedre kamera eller et bedre kamera, eller måske at de bare hellere vil have en Android model.

Men hvornår det bliver, kan vi altså stadig kun gisne om.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑