Rygter

Published on januar 22nd, 2020 | by admin

0

Hvad kommer der fra Apple i 2020

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Som forbruger af alle produkter glæder man sig altid til hvad det er tech giganten finder på i et nyt år. Kan de formå at chokere hele verden med banebrydende ny teknologi eller bliver det bare et mere af det sammen blot bedre år. Alt tyder på at 2020 bliver anderledes end 2019 i forhold til hvad Apple kommer til at udgive og derfor kan du ikke gøre andet end at læne dig tilbage i kontorstolen og nyde turen. Vi vil her gennemgå nogle af de ting der rygtes at Apple kommer til at udgive i det nye år.

Forårs udgivelser

Apple vil gerne komme med større udgivelser i foråret i år. Alle rygter peger på at det bliver en opdateret version af iPad Pro hvor du får de kameraer med du kender fra den nyeste iPhone. Derudover vil der komme en ny version af den lidt billigere model til iPhones kaldet iPhone SE. De gamle SE modeller har udseende efter de gamle iPhone 5, men denne nye model vil have udseende efter iPhone 8.

Midten af 2020

Hvert år i juni plejer Apple at holde deres digitale konference med navnet WWDC. Her plejer det at være software der er i fokus og det tyder alt også på kommer til at ske i 2020 der kommer nyt operativsystemer til iPhone, iOS14 og til iPad, iPadOS 14. Derudover så kommer der også nye opdateringer til både Apple Watch, Apple TV og Mac.

Efterår 2020

Det plejer at være i efteråret at de fleste mennesker kigger med når Apple udgiver nye produkter. Mange har prøvet at se med en hverdags aften hvor man kan se Apple chef Tim Cook gå ind på scenen i den flotte sal fyldt med journalister og and Tech entusiaster. Her bliver det også rygtet at er vil komme en ny iPhone nemlig iPhone 12 som vil komme i to forskellige størrelser som vi efterhånden er vant til. Der er også rygter hvor vidt den vil komme med 5G. Udover telefonen så vil der også komme en opdatering til Apple Watch således at vi kommer op på den 6. udgave af det populære ur som kan så meget andet end blot at fortælle dig hvad klokken er.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑