Uncategorized

Published on januar 12th, 2023 | by Mobil2go.dk

0

Husk at sikre din netforbindelse i dit hus med et netværkskabel

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Netadgang hjemmefra er svært at undvære i det daglige. Idet vi som mennesker bruger nettet som aldrig før. Skulle din router gå i stykker, så er det er altid en god ide at have en netværkskabel liggende også kaldet et lankabel.

Netværkskabler er din netsikkerhed

Da der kan være ventetid på en ordentlig router, hvis den gamle skulle gå i stykker, sker det dog til tider at et trådløst netværk kan drille. Derfor er det altid tilrådeligt at have et eller flere Netværkskabler liggende – eller måske et lan kabel. De kan nemlig altid forbindes direkte til ens netadgang. Heraf undgås at have netadgang til de daglige tjenester, der anvendes.

Bruges pc udendørs

Har I dertil have og gerne vil sidde udendørs med hjemmets pc, kan det dertil være en udmærket ide at have et netværkskabel, der er langt nok. For det kan ske med en router, at forbindelsen kan hoppe af. Det gør selvfølgelig, hvis man også hjemmefra, at det kan blive et irriterende moment, da ens arbejde jo ofte skal nås inden for en vis tidsramme. Da hverdagen med familie også er bundet op i mange praktiske pligter.

Hjemmearbejdsplads

Mobilnet kan dog også være en brugbar løsning. Men igen her kan der også være dataforbrug, man oveni betaler for. Og har man mange hjemmearbejdsdage måske også grundet syge børn, er det langt billigere i længden at investerer i netværkskabel eller lankabel. Netværkskabler fås i forskellige standarder. Jo højere standard de tilkøbes i, jo bedre net- og datahastighed.

Spil- eller filmaften

Brug af spil eller film på nettet kræver en båndbredde, som gør at spil eller film ikke lakker. Det vil man i længden blive træt af. For så får man ej heller slappet af med det, man nu engang som familie ynder.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑