Uncategorized

Published on oktober 30th, 2019 | by admin

0

Hold ubudne gæster ude af din virksomhed med disse tips og tricks

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det kan være en god idé at anskaffe en tyverialarm af god kvalitet til din virksomhed, hvis du vil være sikker på at kunne holde ubudne gæster for døren – og dette især om natten, hvis din virksomheds bygninger står tomme, lukkede og slukkede. Du kan se efter en alarm her.

Sørg for at sikre døre, porte og vinduer

Dette er en god idé at sørge for, fordi mange tyve har døre, porte og vinduer som deres foretrukne adgang til din virksomheds bygninger. Sørg derfor for, at du kommer en potentiel tyv i forkøbet, ved at sikre din virksomhed grundigt med nogle stærke låse på dørene.

I denne forbindelse kan nogle automatiske låse på dørene også være en god idé. Dette kan gøre at dørene i virksomhedens lokaler bliver låst automatisk om aftenen, når alle medarbejdere er taget hjem på fyraften, samt at alle dørene automatisk låser op igen, når medarbejderne skal til at møde ind på arbejde igen om morgenen.

Nabo-hjælp

Det kan være en god idé at gøre sig gode venner med sine naboer – hvad enten naboerne er privatpersoner, eller om der måske ligger en anden virksomhed lige ved siden af din virksomhed. Ved at du kender dine naboer, kan I nemlig indbyrdes aftale, at I holder øje med hinandens bygninger – særligt om natten, når der er lukket og slukket. På denne måde kan mange indbrud blive forebygget, da man herved kan opdage en eventuel uvelkommen gæst, allerede før den pågældende person har tiltvunget sig adgang til bygningen.

Benyt belysning udenfor

Udvendig belysning vil kunne genere nogle potentielle tyve – og dette især, hvis der er følere som tænder lyset, når der er bevægelse i nærheden. På denne måde vil eventuelle forbipasserende samt naboer kunne opdage en uvelkommen gæst og eventuelt slå alarm, hvis det er nødvendigt.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑