Uncategorized udendørs askebægre

Published on maj 25th, 2022 | by Mobil2go.dk

0

Hold jeres område pænt og rent med udendørs askebægre

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er nok de færreste firmaer, der ikke har medarbejdere, der ryger. Trods en sundheds- eller firmapolitik omkring rygning er det også en last, der ikke for alle ansatte er nem at slippe af med. Men med et udendørs askebægre sikrer man som firma, at der er også er plads til et pusterum for rygere. Samtidig med at ens domæne også holdes pænt og rent.

Offentlige rum

Ligeledes i offentlige rum eller i parkarealer vil det være miljørigtigt, at et udendørs askebæger er til stede. For findes de, bruger rygere dem gerne. De er bevidste som andre mennesker, at udendørs askebægre er med til at holde rummet pænt og rent. Hvilket også gør områderne nemmere at holde for viceværter, parkarbejder m.m.

Udendørs oaser

De fleste mennesker sætter pris på at kunne komme udendørs i løbet af dagen. Her kan en pause i den friske luft være afstressende for en videre dag også arbejdsmæssigt. Det giver fornyet energi at være udendørs, så trods man er ryger nyder mange rygere også at kunne nyde sin cigaret udendørs. Til mindst gene for andre.

Indretning med udendørs askebægre kan sagtens være æstetisk

Udendørs askebægre behøver nødvendigvis ikke ødelægge de offentlige rum udseendemæssigt. De kan sagtens indgå i andet interiør, da former og farver varierer i udbuddet. Heraf sikres at ens firma eller offentligt domæne stadig kan se indbydende ud. Uden at områderne lider overlast med cigaretskod alle vegne. Det vil også være i den rette miljø ånd.

Firmagæster

For rygende firmagæster er det dertil behageligt at blive mødt uden fordomme. Det er rart, at man kan slukke sin cigaret og smide sit cigaretskod i et udendørs askebægre stående på firmadomiciler. For trods mange gode formaninger, ved rygere jo godt selv, at rygning er usundt.


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.