Nyheder

Published on november 17th, 2016 | by admin

0

Få taletid, når du tanker

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

For få år siden lancerede OK Benzin deres eget mobilselskab, OK Mobil. Hvis du skifter til dette abonnement, så vil du kunne få rabat, når du tanker benzin. Det betyder altså, at du har en fordel, hvis du alligevel har en bil og derfor alligevel er nødsaget til at tanke benzin et par gange om måneden. Faktisk kan du få op til to timers ekstra tale, når du tanker benzin. Hvis du vil vide mere om kundeservice og priser på mobilabonnement ved OK Mobil, så kan du besøge deres hjemmeside.

Mange kombinerer abonnement og handel

Det er ikke et ukendt fænomen at kombinere mobiltelefoni med andre forretninger. Coop har eksempelvis også deres eget mobilselskab, hvor du optjener taletid og data, når du alligevel handler i en af Coops butikker. Det er både smart for forretningen og forbrugeren.

Forretningen fastholder forbrugeren ved at tilbyde billig taletid, som tankes op, når du alligevel handler. Det er deres fordel; de handler kun i butikker fra Coop. Og det samme betyder, at kunden får billig telefoni, når de alligevel er nede for at handle mad og andre dagligvarer. Det samme gælder altså, når du tanker benzin.

Forskellige mobilpakker

OK Mobil har i alt fire forskellige mobilpakker, så du kan vælge ét, der passer til det forbrug, du har — både af benzin og mobiltelefoni:

  • 2 timers tale og 2 GB data — Pris: 69 kr.
  • 12 timers tale og 12 GB data — Pris: 109 kr.
  • 10 timers tale og 30 GB data — Pris: 119 kr.
  • Fri tale og 20 GB data — Pris: 129 kr.

Alle abonnementer koster 1 kr. at oprette, og det betyder altså, at det er let at komme igang med. Derudover er det gratis at ringe til andre, der har OK Mobil.

Derudover er der også fire forskellige abonnementer på mobilt bredbånd:

  • 2 GB data — Pris: 49 kr.
  • 10 GB data — Pris: 99 kr.
  • 100 GB data — Pris: 249 kr.
  • 200 GB data — Pris: 299 kr.

Oprettelsen på det mobile bredbånd koster 49 kr., og du kan læse mere om det på OK Mobils hjemmeside.

 


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑