Uncategorized kontorstol

Published on april 17th, 2021 | by Mobil2go.dk

0

Arbejd mere effektivt i de rette møbler

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Nogle kontorer er blevet rykket om til hjemmekontorer, andre er stadig på det samme sted. Ikke desto mindre, så bruger man en stor del af sit arbejdsliv med at sidde på en kontorstol, hvis man har et stillesiddende arbejde.

Faktisk bruger man op omkring 30-35 timer om ugen, hvor man sidder ned på sin stol. Man bruger mindre tid i sin bil, som man køber for dyre domme på grund af komforten, så hvorfor ikke gøre det samme med sin kontorstol?

Hvorfor skal man sidde godt?

Når man sidder godt, så behøver man ikke at tænke på at skifte til alternative stillinger i løbet af dagen, som potentielt kunne være skadelige. Hvis man sidder dårligt i så mange timer i løbet af en uge, så vil der på lang sigt kunne komme skader på kroppen. Især ryggen er udfordret, hvis man sidder dårligt en hel dag.

Det er naturligvis op til den individuelle person, hvilket materiale man har det bedst med. Nogle kan bedst lide læder, mens andre foretrækker det lidt blødere materiale. Under alle omstændigheder er det essentielt med en god stol, når man bruger så lang tid i den.

Fordele ved at vælge en god kontorstol

En af de mange fordele ved at have en god stol, er den forebyggende effekt, som den har på skader i kroppen. En anden er den øgede produktivitet, man vil opnå ved at få en bedre stol.

Når man sidder godt, behøver ens fokus nemlig ikke at flytte sig fra opgaven til stolen. Den minimale distrahering gør derfor at produktiviteten stiger.

Som virksomhed vil det være ideelt at give alle sine medarbejdere en god kontorstol. Det vil give mere velvære på arbejdspladsen og i sidste ende færre sygemeldinger, når der ikke er smerter i kroppen.  


About the AuthorSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.